1. Detta behöver du ha i ditt städskåp - När man ska städa vill man ha allt man behöver på ett och samma ställe så det går snabbt. Vi berättar hur ett bra städskåpsinnehåll ser ut!
  2. En utförlig guide som förklarar hur du gör för att rensa hemma - Många har allt för mycket saker hemma, men har svårt för att rensa i röran då man inte vill göra sig av med saker. Vi hjälper dig rensa hemma!
  3. Håll ordning hemma med våra tips och knep - Att hålla ordning hemma är inte alltid så lätt. Röran kryper sig på en, utan att man märker av det. Vi hjälper dig tackla detta problem!
  4. Inredning av ett spelrum och vad du bör tänka på - Alla som gillar att spela spel, vare sig det är poker, flipperspel eller biljard, har säkert drömt om att ha ett eget spelrum. Vi hjälper dig få det!
  5. Ordning och reda - Att har ett organiserat förvaringssystem kanske inte tar bort stöket men det gör det enklare och snabbare att städa.
  6. Skapa ett fint syrum om du sysslar med sömnad - Du som sysslar med sömnad har säkert drömt om att ha ett eget litet krypin där du kan skapa. Vi ger dig råd och tips för att skapa ett eget syrum.
  7. Skapa ett mer välorganiserat hem med rätt förvaring - Att hitta smarta förvaringslösningar kan vara ett riktigt lyft för de flesta hem. Förvara saker osynligt istället för att ha allt liggande framme!
  8. Sluta leta efter papper hela tiden med smart pappersförvaring - Det papperslösa kontoret och hemmakontoret är en myt. Alla har vi mer papper än vi klarar av. Hantera pappersmängden med bra pappersförvaring!
  9. Så bygger du ett eget hemmabibliotek - Varje bokmal har väl någon gång drömt om att ha ett helt eget hemmabibliotek? Med hjälp av vår guide kommer du igång med din planering!

Nyhetsbrev

Vill du få reda på vad som händer hos oss med automatik? Beställ vårt nyhetsbrev!